Un incendi crema part de l'Ajuntament de Les Llosses PDF Imprimir E-mail

Un incendi crema part de l'Ajuntament de Les Llosses.

 

Gràcies al nostre servei "Informatik Store Backup Online" no es va perdre ni una sola dada, quedant restablert el servei informàtic en un curt període de temps.

Font: El Ripolles.info

 

Un incendi crema part de l'Ajuntament de les Llosses

 

   Un bomber treballant a la teulada de l'Ajuntament de les Llosses. Foto: Arnau Urgell

A quarts de quatre de la tarda s'ha declarat un incendi a l'Ajuntament de les Llosses (el Ripollès). Malgrat que se'n desconeixen les causes, tot sembla indicar que el punt d'inici ha estat a una de les xemeneies des d'on s'ha estès al primer pis que ha quedat calcinat. No hi hagut danys personals però ha calgut mobiltizar fins a deu dotacions dels Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha controlat amb certa rapidesa malgrat que les tasques per extingir-lo s'estan allargant al llarg de la tarda. En aquest sentit durant hores ha estat sortint molt fum de l'interior de l'edifici. Els bombers han treballat per torns per evitar inhalar més fum del necessari.

L'incendi ha afectat bona part del primer pis cremant documentació i els equips informàtics de les oficines municipals. Sortosament s'ha salvat l'armari que contenia el registre civil amb documentació des de mitjans del segle XIX. La primera inspecció dels Bombers descarta danys estructurals i es preveu que a partir de demà mateix (o dimecres) ja s'hi pugui entrar. A l'exterior els danys són mínims excepte l'enfonsament d'una petita part de la teulada a l'entorn de la xemeneia.

A part de les deu dotacions de Bombers, s'han desplaçat fins al lloc dels fets agents dels Mossos d'Esquadra, una ambulància del SEM i voluntaris de Protecció Civil de Ripoll. També hi havia el delegat del Govern de Girona, Eudald Casadesús.

Mancaven dos mesos per traslladar les oficines

Es dóna la circumstància, segons ha explicat l'alcalde David Serrat, que d'aquí a dos mesos les oficines municipals s'havien de traslladar a la planta baixa. De fet, la zona cremada era l'única que encara no s'havia remodelat. Tanmateix, malgrat els importants danys, Serrat recordava que sense afectacions personals "no hi ha res que no es pugui arreglar" i ha destacat que s'hagués pogut salvar el registre civil.
 


Un bomber acostant-se a l'Ajuntament de les Llosses. Foto: Arnau Urgell  
Última actualización el Sábado, 02 de Marzo de 2013 19:35